Ons Beleid

Wat vinden wij belangrijk?

Ons BeleidBinnen Fleurig heten wij de ouders en de kinderen een warm welkom. Wij willen door open en eerlijk contact en goede informatie, zowel mondeling als schriftelijk, de vertrouwensband sterken tussen ouders en de medewerkers van ons kinderdagverblijf. Tenslotte ouder(s) willen hun kind met een gerust hart achterlaten.  Het is altijd  mogelijk om te bellen. Bij alle vormen van overleg is het welbevinden van het kind het uitgangspunt.

Kernwaarden voor ons pedagogisch beleid: ruimte voor ontwikkeling door “creactieve” benadering; onderdeel van de wekelijkse routine is thematisch knutselen, peutergym maar ook regelmatig boodschappen doen horen daarbij.

Wij zijn er van overtuigd dat goede voeding essentieel is voor de groei en ontwikkeling van het kind. Wij kiezen zoveel mogelijk voor voeding dat met respect voor de natuur wordt geproduceerd, volwaardig is en geen kunstmatige toevoegingen bevat, uit onderzoek blijkt namelijk dat veel kunstmatige toevoegingen de optimale groei en ontwikkeling van een kind verstoren. Biologisch/puur&eerlijk voedsel loopt daarom als een rode draad door onze organisatie.

Vier ogen principe
Bij Fleurig wordt gewerkt met het vier ogen principe. Stagiaires lopen dezelfde diensten als leidsters. Bij aanvang en tot sluit. Indien de inzet van 2 personen bij opening of sluit niet mogelijk is, hangen er ook camera’s op de groepen. Deze beelden worden 30 dagen bewaard en kunnen alleen door de managers worden bekeken.

Download hier ons volledig Pedagogisch beleid:

Fleurig Algemeen Pedagogisch Beleid 2020

Fleurig is aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang (Hier vind u de inspectie rapporten 2015 en 2016 en de verdere gegevens)  181025 Def.insp.rapp. Kinderdagverblijf Fleurig KDV rapport
Download hier de algemene voorwaarden

Privacybeleid

Deze site maakt gebruik van cookies en scripts om uw bezoek te registreren en voor het aanmeld-
en contactformulier. U kunt de wijze waarop we deze gegevens gebruiken hier aanpassen:
Mijn instellingen. Wilt u uw gegevens inzien dan kan dat hier:

.
Mocht u vragen hebben over ons beleid neem dan contact met ons op.